EETHUIS ORIENT SINT-TRUIDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2437 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Orient Sint-Truiden. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 14:13 Alles was perfect in orde
24 feb 2024 om 14:18 top, 12 u gevraagd, geleverd 11u55 alles erbij, alles lekker
21 feb 2024 om 4:58 Heel lekker en goed op tijd
17 feb 2024 om 20:00 Erg snel en lekker ook zeker genoeg!
15 feb 2024 om 20:21 Deze keer was alles perfect, het eten was zoals steeds super lekker en verzorgd en deze keer werd het eten netjes op tijd aan de deur afgeleverd door een vriendelijke en beleefde man. Soms kan de wachttijd al eens uitlopen
14 feb 2024 om 20:38 Ik ben al meer dan 2 uur aan het wachten op het eten. Ik heb het restaurant gebeld en hebben zeer onbeleefd gereageerd. Na twee uur wachten was het antwoord “we zijn er mee bezig”
4 feb 2024 om 21:26 Bestelling heeft 1u45min geduurd alvorens geleverd te worden. Op website was beloofd binnen 45’. Alle begrip voor vertraging en drukte, maar dan bel je even. Of je geeft een compensatie bij levering. Niet gebeurd, jammer. Volgende keer ergens anders
3 feb 2024 om 21:16 Lekker, warm, en fijn dat ze lieten weten dat het later ging zijn
2 feb 2024 om 23:16 Bestelling vergeten te leveren. Na telefoontje (60min) bestelling gemaakt en geleverd. Helaas dan ook nog de foute bestelling. Veel meer betaald als wat we kregen. Jammer. Bezorger super onvriendelijk.
28 jan 2024 om 20:09 Lekker eten, grote portie en sneller geleverd dan aangegeven door de app! Top
27 jan 2024 om 19:10 Kwartier te vroeg